Status
semoga lebih tabah menjalani liku-liku kehidupan
littleprecious

Book review !



Assalamualaikum


anneyonghaseyooo !!
Im back 😄
okay so today I wanna review all book that I just bought from the PBAKL
I had so much fun with my family .
There are 4 hall and all of the hall wasss soo hugeeee .There are so many kind of books .My eyes still stared around and can't blinking hahaha.I don't know why this happen,maybe super excited .

Here we goooo !

                    


this is just several that I shared with you all .The other books are with my sisters

Buku Faveret aku ialah buku diagnosis dan prognosis . Both book ditulis oleh doktor based on their experience .Aku suka sebab banyak term medical dalam tu dan banyak kisah yang sangat meaningful . Like seriously i don't lie okay .Trust me .kekadang dia ada kaitkan sekali dengan agama .Interesting kan? boleh buat kau emosi baca buku ni (kalau aku lah hahaha) .Aku tak minat sangat buku novel-novel cintan cintun tu probably not my type .lagipun aku takdelah rajin mana nak baca buku yang tebal nak mampui huhuhu .cukuplah .another genre type of book yang aku suka ialah fiction book,buku agama,motivation book ,comic book and fact book .I think thats all .

Buku komik yang usually aku baca ialah lawak kampus  cause sometime our mind need rest jugak kan? .aku ni dah la course sains,cukup2 lah fakta yang bertimbun dalam kepala ni uhuks .fening den .
Tapi dalam adik beradik aku paling jarang beli ,selalunya akak and adik aku .aku just borrow je ahaks .well apa gunanya ada adik beradik



By the way,buku diagnosis ni ada 3 tau (seingat aku la). Tak bersambung .setiap buku ada cerita sendiri .tapi lagi bagus kalau beli semuanya .macam dah layak jadi promoter sale 😂 .maklumlah sem depan aku ada satu subject course business .kena ada ciri2 business woman gak hohoho .
Prognosis pula dah ade 2 buku .

Pastu nak diceritakan masa pergi sana , kitorang ada voucher buku RM250 for each 3 person makes the total RM750 .Me(UiTM),akak(UPM) and adik(KUIS) .tak payah cakap la camne nak habiskan sume voucher tu .Rest of the money,mak suruh beli Al-quran using each of our voucher book then sedekahkan dekat masjid or memana tempat .Mak kata ini je la pahala yang boleh kita dapat walaupun kita dah mati nanti kan.Okay mom ,no worry we all follow your order with pure heart acewah .

So you guys can check it out . the best book evaaa *propa je lebih ni ahaks
Thats all thank you :)